Escort service in krakow slampa gay synonym

Per, som står på nej-sidan hävdar att ja-sidan drivit en oschysst kampanj. Men vad var det egentligen som hände? Hur kunde debatten bli så het? Och vad tänker Per Gahrton idag, 24 år senare?

En morgon under Almedalsveckan luktar det bränt från hamnplan i Visby. Det är Gudrun Schyman som lägger hundralappar i den lilla klotgrillen hon har fått eld i. Hon vill visa på löneskillnaden mellan män och kvinnor. Hur långt kan man gå som politiker? Och blev det en lyckad kampanj?

När dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt höll sitt tal inför valet , vädjade han till svenska folket att öppna sina hjärtan inför den kommande flyktingvågen.

Varför formulerade han sig som han gjorde, och vilken betydelse fick talet egentligen för svensk politik?

Vi diskuterar oväntade och roliga artistkonstellationer och tipsar om en nyttig skoluppgift och funderar över kvotering och kompetens. Inom vilka yrken behöver männen träda fram? Hör berättelsen om när tennisproffset, musikern och skådisen Althea Gibson fick en roll i Hollywood som hon protesterade emot. Marsha P Johnson var dragqueen, prostituerad och transaktivist.

Hon var frispråkig, excentrisk och gav till andra fast hon själv inget hade. Hennes liv var i rampljuset, på barrikaderna och en ständig kamp för att överleva.

En juninatt befinner hon sig på gaybaren Stonewall i New York då polisen plötsligt gör en razzia. Men Marsha P Johnson och de andra barbesökarna har fått nog av förtrycket mot hbtq-personer. Deras protester leder till flera dagars upplopp på gatorna på nedre Manhattan.

De flesta har hört talas om hunden Laika, det första djuret i rymden. Det här är berättelsen om hennes liv på talet. Laika var en gatuhund men blev sedan ett försöksdjur. I ett laboratorium tränades hon för att klara den svåra resan. Hon fick röra sig i trånga utrymmen och äta speciell mat. När Laika skickats ut i rymden dog hon efter bara några dagar för att det blev för varmt i rymdkapseln.

Laika är fortfarande känd över hela världen. Hon har porträtterats på frimärken, det har skrivits böcker om henne och hon står staty utanför laboratoriet i Ryssland. Laika och andra försöksdjur lär människorna hur man kan resa ut i rymden utan att dö. Den första december sätter sig Rosa Parks på bussen hem från jobbet.

Varje buss har en del för vita passagerare, en för svarta och däremellan något slags ingenmansland. Parks sätter sig på en plats, men busschauffören ber henne att flytta bak till delen där svarta får sitta. Hon vägrar och polisen tillkallas och griper henne. Montgomerys befolkning startar en bojkott av bussbolaget. En söndag lyfter flera präster bojkotten i sina predikningar. Dagen efter är bussarna tomma. I den amerikanska södern på talet var Gloria Ray Karlmark ett av de första svarta barnen som fick plats på en skola som tidigare bara tagit emot vita barn.

De var nio svarta barn som började i samma skola den dagen och de kallades "Little Rock Nine". Händelsen väckte starka protester och blev en världsnyhet. Gloria blev utsatt för rasistiska trakasserier men tvekade inte att gå kvar i skolan.

Gloria Ray Karlmark räknas som en av medborgarrättsrörelsens främsta kämpar. Runt sekelskiftet var författaren och pedagogen Ellen Key världsberömd. Hon var feminist i en tid när kvinnor inte fick rösta i allmänna val och gifta kvinnors män var deras förmyndare. Keys idéer handlade bland annat om att kärlek ska vara en fråga för individen och inte för moralen eller kyrkan. För att sann kärlek ska kunna uppstå måste kvinnor och män vara jämställda. Historikerna och makarna Dick och Katarina Harrison reser runt i Sverige och pratar om historiska föremål och epoker.

Idag pratar Harrisons om ett Thulinflygplan som hänger ner från ett tak på Landskrona museum. Vem var Thulin, varför i Landskrona och vad har en tragisk olycka med allt att göra? De pratar om en nalle från nutid. Vems var nallen och hur uppstod fenomenet nalle? Vi berättar om diskbänksrealismens inträde i populärkulturen och lyssnar på hur det påverkade den svenska låtskatten. På talet fick kvinnors vardag en mer framträdande plats inom popen och vi spelar exempel från Barbro Hörberg och Tina Turner.

Vivian Maier fotograferade Chicagos gatuliv men blev världsberömd efter sin död. Och om hur kvinnors krogliv förändrades när pizzeriorna kom till Sverige.

Vardag och fritid är inte samma för alla. Vi tipsar om dokumentärer om vardagsskildringar som ofta förbises. Och hur kommer det sig att Spanien, som under och talet var en diktatur, blev en oas för svenska kvinnor där de kunde undslippa dömande blickar när de tog sig ett glas? Prince, Tupac och Elvis är några av artisterna vars musik getts ut efter deras död. Redaktionen resonerar kring huruvida de skulle uppskatta att gömda gamla inspelningar ges ut om de visste om det.

Monica Dominique berättar om att vara tjej i den mansdominerade jazzsvängen och Anna Charlotta kollar upp könsfördelningen i tv-orkestrarnas värld. Vi lyssnar på framsynte musikern Prince, som alltid spelade i mixade band. Och hur hänger tennis ihop med klass, hudfärg och musik? Vem var kvinnan som grundade RFSU? Hör om pionjären Elise Ottesen-Jensen som upplyste svenska kvinnor om preventivmedel under det tidiga talet.

Vi tittar på Loretta Lynns låt The pill och hur den skapade rabalder i talets konservativa countryvärld.

Beatrice Eli berättar om hur hon kom ut via låten Girls. Vi kollar också in blueskvinnornas låtar om gränsöverskridande sex och de porriga affischerna från tidningen Poster som hängde på svenska tonårsväggar under talet. Agneta har klivit in i lärarrollen och tagit med sig publikationen "Handledning i sexualundervisning" från Vi pratar om Sverige på talet, innan Elise Ottesen-Jensen gjorde sina folkbildande resor för att lära folk hur barn blir till.

Hör också om Hinke Bergegren och hans kontroversiella föreläsningsturné. Och vi pratar om Edith Piaf och hennes moderna liv. Varför uppfattas ofta kvinnliga fans som hysteriska medan manliga fans upplevs vara mer seriösa? Vi gräver i fankulturens hög- och lågstatusområden. Ante Blomberg berättar om sin relation till punken, en rörelse där alla får plats, även fans i rullstol.

Vidare identifierar vi rasistiska stereotyper i gamla poplåtar och videor. Får man skratta åt allt? Hör om när franska satirtidningen Charlie Hebdo använde sig av belgiske artisten Stromae i en satir efter terrordåden i Bryssel Hur tar man makten över sin egen karriär?

Artisten Lisa Nilsson delar med sig av sin erfarenhet från musikbranschen. Hör också om Riot Grrrl-vågen, matteläraren Jill Sinclair som blev skivbolagschef och om den första kvinnan som blev miljonär av egen kraft i USA genom att lansera rakpermanent för afroamerikaner. Dessutom funderar vi över papporna och vad de förlorat på att prioritera makten över karriären.

Varför har så många manliga artister skrivit låtar om att de aldrig träffar sina barn? Rockstjärnan och skivbolagsbossen Ola Håkansson blickar tillbaka på talets turnéliv och avslöjar hur bandet tvingades bo på bordeller och försvara sig mot aggressiva pophatare.

Vi djupdyker i historierna bakom låtar som "I will always love you" och "I´m coming out". Sångaren LaGaylia Frazier berättar om hur det känns sekunderna innan hon tar ton inför 80 skrikande fans.

De två finska krigsbarnen Kielo och Pentti skickades till Sverige från Finland under andra världskriget. Mellan 70 och 80 finska barn delade samma öde. Hur var det att komma ensam till Sverige, och hur har resan påverkat dem som vuxna?

För Kielo och Pentti var det en upplevelse i barndomen som satte djupa spår. Vi går tillbaka till och pratar om vad som hände då, bland annat läser vi artiklar om det internationella datanätverket internet och om avslöjanden om Ulf Ekberg.

Hur gick det till när Anna Charlotta och Agneta fick tips om att de borde intervjua Ola Håkansson om talets vilda turnéliv?

Vad hände bakom kulisserna när redaktionen mötte sångaren LaGaylia Frazier? Agneta berättar om vad som hände när hon åkte hem till Björn Ulvaeus för en picknick-intervju.

Visste du att tangon från början var alltigenom manlig? Vi pratar om rollfördelningen på dansgolvet genom historien och hittar tidiga bevis på både jämställd och könsöverskridande dans. Vi tittar på de smått bortglömda damorkestrarna som under talets första hälft dominerade den svenska musikscenen. Och så gräver vi i Miley Cyrus-skandalen som fick många att prata om twerking, en dans full av politik. Vi pratar om Miley Cyrus, twerking och låten Blurred lines.

Redaktionen resonerar kring begreppet "varannan damernas", som i grunden kommer från dansgolvet. Vad är en skottårsvals? Och vi pratar om att det finns så lite kvar av damorkestrar och om musikernas liv - från turnerande orkestermedlemmar till hemmafruar. Vi kikar in i pojkarnas musikvärld och möter testosteron, men också tårar, smink och androgynitet. Dregen från Backyard Babies funderar över manlighetsnormen i sin egen genre.

Här har bredbenta testosteronsolon, spritorgier och lättklädda tjejer varit ideal, men likaså läderkläder, långt hår och mascara. Och hur hänger rocknormen ihop med hudfärg, sexualitet och klass? Vi hör även om Karl Gerhard som på talet sjöng om sminkade gossar som vippar på stjärten och som levde i en tidig regnbågsfamilj.

Vi pratar om mäns gråt och hur internet påverkat normer kring gråtande. Vi bläddrar i gamla artiklar och intervjuer med män i maktpositioner som hävdat att det är mjäkigt att gråta. Och så funderar vi över talets kvinnliga popartister, som Grace Jones och Annie Lennox, som tog sig an det androgyna modet och röstläget.

Redaktionen spånar kring förlegade rockklyschor och om Karl Gerhard och hur situationen såg ut för homosexuella i början av talet. När Piotr Zettinger var fyra år flydde han ur Warszawas getto genom kloaksystemet. På andra sidan fanns Irena Sendler som räddade över tvåtusen judiska barn undan döden under andra världskriget. Hiep Dau föddes i Vietnam samma år som kriget startade, och han berättar om kriget som aldrig ville ta slut.

Vid mitten av talet höll Frankrike på att förlora sina kolonier. Kriget mot algerierna som ville bli fria pågick i Algeriet - men också på gatorna i Paris. En grupp högstadieelever åker till andra världskrigets Polen.

En resa som kommer att förändra dem. I Polen mördades omkring tre miljoner judar av nazisterna. När eleverna besöker Treblinka, Majdanek och gettot i Warszawa känns historien otäckt nära. Om kvinnor som uppträtt under falsk flagg av olika anledningar. Ester Blenda Nordström var journalist och tog anställning som piga för att skriva om det hårda livet på gårdarna.

Hon gjorde det långt innan Günter Wallraff använde metoden som sedan blev uppkallad efter honom. Vi pratar om kvinnor som använt mansnamn för att få en chans att göra sin grej.

Sigge Stark hette egentligen Signe Björnberg och var en av Sveriges mest lästa och produktiva författare. Rowling valde att enbart använda sina initialer för att även pojkar skulle läsa hennes böcker.

Om berättare, de som fått oss att reagera och lyssna. Ellen Key stod på de ungas sida och lanserade idén om barnets århundrade, något som fortfarande präglar synen på skolan.

Vi lyssnar på hur barnmusiken förändrats genom åren och hur låtberättandet för små följer samhällsutvecklingen. Maja Ekelöf skrev under talet en bok om sitt slitsamma arbete som städerska men blev kulturelitens maskot och ångrade sig.

Anna Charlotta Gunnarson presenterar doldisen Britt Lindeborg som ligger bakom många schlagers. Historien är full av vittnesmål från hela världen av västerländska män. De äventyrliga kvinnorna är mindre kända. Vi träffar åriga Barbara Hillary som tagit sig till Nordpolen. Hon är den första afro-amerikanska kvinnan som tagit sig dit. Vi ringer upp Beatrice Kindembe, som växte upp i Kongo-Kinshasa och frågar om vilka äventyrare hon läste om i skolan. Vi får också höra om journalisten Barbro Alving och sjuksköterskan Elsa Brändström.

Anna Charlotta Gunnarson har kollat vilka musikaliska kvinnor som fått gator uppkallade efter sig. Om kvinnor som betytt mycket för vetenskapen. Marie Curie fick två Nobelpris, ett i fysik och ett i kemi. Hennes arbete möjliggjordes genom att hennes man satte sin forskning åt sidan och hennes svärfar tog hand om deras barn. Vi träffar Tamoko Ohta som trotsat den mansdominerade forskarvärlden och gjort upptäckter om evolutionen. Anna Charlotta Gunnarson konstaterar att vetenskap och musik går hand i hand och lyssnar på olycksbådande hits om atombomber.

Om kvinnor som utan våld har fått omvärlden att se problem och orättvisor. Rosa Parks vägrade lämna sin plats på bussen för en resenär med ljusare hy, en av medborgarrättsrörelsens viktigaste händelser. En annan Rosa, Rosa Taikon, har under decennier kämpat mot vardagsrasism och romers utsatthet. Anna Charlotta Gunnarson undersöker hur romer skildras i musiken. Vi ringer upp Sarah Wägnert som fått en lag uppkallad efter sig.

Och vi hör historien om Nwaneyeruwa och kvinnornas uppror i Nigeria. Om kvinnor som velat förändra samhället och som tagit till våld för att nå sitt mål. Emmeline Pankhurst ville ha kvinnlig rösträtt i England.

Same, tänka sig att man faktiskt kan låta bli att utnyttja människor i en utsatt situation för att själv ha kul! Att många i din umgängeskrets haft det betyder inte att det är vanligt. Ja vanligt för er i er lilla grupp där ni troligtvis är personer med hyfsat lika värderingar som alla tycker detta är normalt och roligt men det finns många andra umgängeskretsar där en strippa på en möhippa aldrig ens skulle övervägas. Man kan inte dra en slutsats om hur vanligt förekommande något är baserat på den lilla klick man umgås i, den är inte representativ för hela samhället.

På alla möhippor jag hade varit på hade det blivit sjukt dålig stämning och sen hade folk gått därifrån i protest. Svensexorna också sen att folk säkert kollar på porr i smyg är en annan sak, men ingen skulle öppet hyra in en strippa. Så jag tänker att vi lägger ner den här bevismetoden, det varierar uppenbarligen. Läs Ladydahmers blogg eller lyssna på Penntricket. Lär er uttrycka er så är problemet löst.

Hade jag skrivit alla kvinnor är prostituerade, alla kvinnor söker sig till rika män då jävlar hade det varit ett liv. Att vara prostistuerad är att vara offer i ett patriarkat. Att vara en man som konstant upprätthåller patriarkatet där kvinnor mördas, våldtas, hotas, misshandlas, torteras, förminskas är inte samma sak som att försöka överleva. Alla golddiggers är inte utsatta eller offer eller whatever. Jag tänker inte diskutera med er. Ni står inte för alla kvinnor, ni står för kvinnor som HATAR män och gör sig till offer i samhälllet.

Nej tack, jag älskar mina män och jag älskar att leva precis som jag vill och inte som ett offer. Eller så kan du såklart blunda för verkligheten och fortsätta älska dina män. Jag har inte ens ens farsa så din analys håller inte. Min verklighet skiljer sig från din, så enkelt är det, fet går du acceptera, precis som jag accepterar att det finns idioter till män överallt finns det bra.

Och om det är så jävla intressant så är jag uppvuxen med en ensamstående mamma som varit både man och kvinna här hemma, jobbat på två jobb för att försörja mig då min farsa dött för länge sedan. Det har aldirg behövts någon man i det här hemmet, o trots allt i livet så vägrar jag HATA alla män för jag har nu några underbara i mitt liv. Stt ni tycker att alla som inte hatar män är daddys girls visar bara hur obildade o aggressiva och fördömande ni är i era tankar.

Om dom är alternativen så blundar jag mer än gärna och fortsätter att älska. Fortsätt med det du. Min man kommer snart hem så det blir fredagsmys för oss, med extra allt.

Våren är här så man blir lite nykär igen…eller jag blir det för jag har inte öppnat ögonen än och börjat hata honom. Du har verkligen förstått detta! Feminister hatar sina pappor, män, bröder och söner: Jag har absolut inte förstått vilka män feminister hatar, om männen runtomkring dom inte inkluderas. Kanske hatar dom min pappa, och man, och bror och systerson. Dom är ju lite otydliga med sitt budskap liksom. För mig betyder alla män just exakt alla män.

Feministerna verkar tycka att häftiga slagord och kryptiskt språk är viktigare än korrekt information om sin politik. Henrietta, jag vet inte vilka feminister du syftar på och eftersom du annars är så noga med att inte klumpa ihop grupper bör du nog passa dig för att kasta sten i glashus.

Men som svar på din fråga från en som kallar sig feminist och älskar sin man man kan vilja krossa ptriarkatet utan att hata män. Och man kan hata mansrollen utan att hata män. Och man kan hata män utan att hata alla män.

Att känna hat är för mig samma sak som att vara ledsen och ilsken. Det är inte konstruktivt, nej, men det är en känsla. Man blir uppgiven och ledsen när man ständigt blir behandlad illa av män. Jag känner så efter all den skit jag blivit utsatt för. Det är en känsla, inte någon aktiv rörelse. Inte lita på män. Att hata män leder till att kvinnor isolerar sig från män. Manshat uppstår ur kvinnohat.

Kvinnohat leder till mord, våldtäkter, hot mm. På strukturella nivå kan man ifrågasätta män. Då generaliserar man, då är det mer samhällsnivå. Man kan hata strukturerna som gör män till våldsamma, machokulturen osv.

Jag hatar inte din man. Jag hatar inte mina manliga lärare, mina manliga vänner. Men jag hatar strukturerna i samhället som gör att jag och mina vänner, min mamma, mina systrar, mina kvinnliga släktingar utsätter för fara varenda dag.

Men du är inte så intresserad av att höra detta, eller hur? Det spelar ingen roll vad jag säger, hur många artiklar och vetenskapliga rapporter jag länkar, för du kommer fortsätta förneka och missförstå, och håna och förminska, så som män gör i debatter. Jag ogillar dig inte för det. Hoppas att patriarkatet aldrig når dig på samma sätt som den har nått andra kvinnor.

Och jag kommer kämpa för kvinnor, även sådana som hatar feminister och tycker jag är dum i huvudet. Se man på, så mycket mer vuxnare och trevligare hela budskapet plötsligt blev. Nästan så att man kunde hålla med. Nästan så att man kan ta budbäraren seriöst. Lite mindre populism och lite mera seriösa tankar. Återkom när ni klurat ut möjliga lösningar till problemen, eller rättare sagt du bl. Dom som ligger på hata alla -nivån kommer för alltid vara oseriösa i mina ögon.

Det är ju viktigt att bekämpa sina förtryckare med trevlighet! Det är enbart pga trevlighet vi idag har rösträtt! Ha en trevlig dag alla! Men jag håller inte med om att hata är en synonym till att vara ledsen eller ilsken.

Hat är en egen känsla, mycket större och djupare. Ledsen flickor ni har blivit lurade, ledsen flickor ni har blivit lurade. Vill dom ha något trevligt att ha i sina möblerade rum kan dom skaffa en gardinuppsättning! Jag har mina ögon öppna, det är därför jag har två tre män i mitt liv. Har alltid varit kritisk till människor, kvinnor som män och analyserar minsta lilla sak. Jag köper inte öppna ögonen o sluta älska. Om man vet att det är så med män omkring en har man problem.

Ens ögon ska alltid vara öppna, vare sig det gäller män eller kvinnor. Men om man blundar för man är rädd för att sluta älska då vet man sanningen egentligen. Jag kommer alltid ha mina ögon öppna och säger fortfarande att jag inte blivit sviken av en man. Både kvinnor och män som är civiliserade och har en god uppfostran vet att det är viktigt att vara trevlig i möblerade rum. Synd om er som inte träffat civiliserade män, men det är inte bevis för att de inte existerar. Lär er metodik och skriv en c-uppsats för att lära er hur något bevisas på ett trovärdigt sätt.

Att bestämma sig för att hela världen ser ut på ett visst sätt baserat på ens egen begränsade erfarenhet och vägra att lyssna på andras erfarenhet är enormt skrämmande. Det är en litterär referens och inte någon analys av dig, B. Jag tror även de som inte håller med dig älskar männen i sitt liv, älskar att leva som de vill samt inte vill vara offer.

Och typ alla andra människor i världen. Lär dig läsa i stället så behöver du inte klaga på hur någon skriver. At det är upp till personen som läser att tolka påståendet, och att det inte är ett generaliserande statement? Eftersom det är skillnad på strukturella problem och fördomar så ser jag inte hur dina exempel är relevanta. Hade du frågat om jag har samma åsikt när man pratar om att vita förtrycker svarta eller att cis-kvinnor är privilegierade över trans-kvinnor hade svaret på din fråga varit ja eftersom man måste kunna belysa strukturer i samhället utan att jag som vit cis-kvinna behöver ta åt mig personligen.

Men skillnaden på strukturella problem och fördomar återstår så jag ser inte din poäng. Var du nöjd med svaret jag gav dig med mina exempel på andra strukturer? Eller är din fråga hur jag ställer mig till fördomar om muslimer och honosexuella män? Det är två olika frågor och du jämför äpplen och päron. Jag har uttryckt mig om det retoriska problemet med att tillskriva en specifik grupp vissa egenskaper, och när man sedan blir ifrågasatt hävda att man inte menade alla personer i gruppen, och att det är upp till läsaren att förstå.

Oavsett vilket syftet med att tillskriva en grupp vissa egenskaper är, tycker jag att det är skribentens uppgift att tydliggöra detta för att undvika ett generaliserande synsätt. När man pratar strukturer så pratar man generellt och för att kunna prata strukturer så måste man förstå att det är på samhällsnivå och inte individnivå. Det är så strukturer diskuteras och angrips. Det går inte att diskutera på samhällsnivå utan att generalisera underförstått att det inte gäller alla individer.

Då föreslår jag att skribenten förtydligar att denne menar ett strukturellt sammanhang och att det är vissa individer som utför de förkastliga handlingarna. Det går också att uttrycka sig strukturellt om terrorism.

Därför att det är fördomar återigen. Jag vet inte varför du trilskas med att jämföra strukturer med fördomar då det inte har något med varandra att göra. Du kan inte diskutera strukturer på individnivå. Ledsen men jag kan inte säga det tydligare än så. Sen vad fördomar om muslimer och bögar har med saken att göra förstår jag ännu inte.

Är det ett samhällsproblem att bögar är fjolliga? Nej, det är en fördom. Är mäns kvinnosyn ett samhällsproblem? Men fortfarande så är det inte alla män som ser ner på alla kvinnor men på samhällsnivå så är det generellt så. Det är underförstått när man pratar samhällsstrukturer. Är det orden generellt eller samhällsnivå du behöver definierat så föreslår jag en ordbok.

Det blir löjligt att diskutera om minsta lilla måste definieras och förtydligas in absurdum. Sådana fraser läser jag om muslimer hela tiden, hela världen hatar muslimer. Hela världen misstror muslimer. Men det är okej, tycker ju alla. Sålänge man inte påpekar att de är män såklart. Varför tar du upp det om muslimer och svarta hela tiden? Du förstår väl skillnaden mellan fördomar och strukturer.

Det är liksom lögner om folkgrupper. Struktur i samhället som bevisats om och om igen, som lär män att vara våldsamma. Du har fått denna förklaring om och om igen men ändå envisas du jämföra dessa, likt en högerextrem. Vad vill du med denna jämförelse egentligen?

Du får gärna tala klarspråk. Om du nu inte läser om sådana fördomar, hur visste du då att det var en sak folk säger? Du nämner ju det hela tiden?

Var har du då fått det ifrån? A Vissa män har ett dåligt beteende mot kvinnor. Jag tycker inte det är acceptabelt att påstå att alla män eller män generellt har ett dåligt beteende mot kvinnor. B Vissa muslimer är självmordsbombare. Jag tycker inte det är acceptabelt att påstå att alla muslimer eller muslimer generellt är självmordsbombare. Rasism-exemplet är det bästa för att understryka absurditeten av att generalisera en hel grupp.

Fast du pratar om fördomar celine. Varför trilskas du med att jämföra fördomar med strukturer när de inte har någonting att göra med varandra? Helt omöjligt att diskutera äpplen med dig när du vägrar att sluta prata päron. Att tillskriva en grupp personer ett beteende baserat på vad vissa individer har gjort är fel.

Metafor var visst inte heller ett begrepp du hade koll på. Vet du, jag orkar inte förklara för dig längre varför dina resonemang inte håller. Det är som att behöva förklara att himlen är blå om och om igen för någon när man bara vill prata om vädret. Ha en fin kväll! Men ni kan ju formulera er som ni gör, inte konstigt att folk tar avstånd från feminister. Till och med jag som kvinna tar avstånd från såna som er då ni ingen alls står för jämlikhet. Nja, främst tror jag att folk tar avstånd från feminister pga de är rädda för jämställdhet, patriarkatet vill inte lämna över makt till kvinnor, och då är det lättare att beskylla feminister.

Då hittar man istället på att feminister är extremister för att göra det mer ok att hata kvinnor. Att kvinnor inte vill kalla sig feminister kan vara för att det är obehagligt att synliggöra strukturer mot en eller för att man inte vill bli hatad av män. På samma sätt som folk säger att svarta har mer rättigheter i dag och att det finns rasism mot vita: Ok där har vi det igen.

Fyfan vad jag hade velat träffa er live och se hur tuffa ni ör i verkligheten. Det finna inte en jävla man som kan sätta sig över mig men inte fan låter jag mig hata de som är idioter. Inse att alla människor är individer och att det finns mängder med individuella livsöden som inte stämmer överens med ditt. Dahmer kommer inte med några lösningar som går att förverkliga, så man får inte ut så mycket av hennes kanaler.

Problemen mals bara på om och om igen. Rätt meningslöst enligt mig. Vem sa att hon hade lösningar? Jag sa att man kan lyssna på henne för att få en djupare förståelse i de problem kvinnor utsätts för. Ja, för dom som gillar att förstå problem är det säkert toppen.

Jag är mer lösningsorienterad, och finns det inga lösningar så ser jag ingen poäng med att grotta i problemen heller. För då är det det som kallas livet, som inte går att ändra på på annat sätt än att dö. Ibland behöver man förstå problem innan man finner en lösning.

Om inte annat, för att faktiskt få förståelse för andra människor, för deras utsatthet mm. Ja, men bra för dig att du lärde dig om saker som du är intresserad av. Jag läser också på om saker som intresserar mig. Vad är det jag nu borde läsa om som jag inte läst? Någon rekommenderade Dahmers blogg.

Jag har läst Dahmers blogg. Jag förstår inte riktigt din logik. Om du vill lösa ett problem måste du ju först förstå problemet. Hur ska du annars hitta en lösning? Vill man se ens blivande ha en annan kvinnas rumpa i ansiktet? Blir man inte jävligt förbannad då oavsett om det r svensexa eller inte?

För att de känner sig inte förnedrande utan för att de vill? Bara för DU hade känt dig förnedrad så delar knappast alla den upplevelsen. Vad är det jag ska läsa på? Det är kanske inte mest strategiskt att börja med att sänka sin egen trovärdighet.

Att jämföra manliga och kvinnliga strippor är verkligen fånigt, män har inte varit utsatta för det förtryck som kvinnor stått under och fortfarande gör. Inte på något plan. Därför är det skillnad. Att däremot gapa alla män jämt som oftast numera tycker jag bara är så icke-konstruktivt..

Det är ju heller knappast så de jobbar i de länderna där kvinnorna haft det som värst och där det faktiskt går framåt på många plan. Männen deltar i utbildning mm. USA, de har väl fortfarande skönhetstävlingar för småflickor där t.

Samma gäller Jockiboi, Ben Mitkus och massa andra manliga influencers också. Jag tror ingen förnekar att det finns en väldigt smutsig och dålig sida av den branschen men långt ifrån alla delar den upplevelsen.

Vem är då de att säga att de förnedrar sig själva? Att det är synd om dem etc när de själva valt det? Det är synd om de som blivit tvingade till det, de som inte ser en annan utväg, de som mår dåligt varje gång innan de går till jobbet..

DE är de synd om. Ja, man får ju se det som ett vilket jobb som helst, och sätta sina egna gränser och villkor. Pengar måste alla ha för att överleva, och vissa vill ha mer än så, så då får man jobba för det.

Vill du tjäna 50 i månaden? Vad är du redo att göra för det? Jag personligen skulle hellre strippa än jobba inom äldrevården, förutsatt att jag tjänar minst lika bra eller bättre som strippa och med mindre arbetsinsats.

Vad glad och tacksam man blir för att man inte är tjejen som ska gifta sig med den där typen…. Tyckte att svensexan i det stora hela verkade jättekul, men stripporna — det kunde de låtit vara utanför klippningen med respekt för alla inblandade men också Janni. Skulle aldrig förbjuda min sambo att ha strippor på sin svensexa, men jag skulle inte vilja se det.

Det jobbiga är alltså inte att ha en sambo som uppskattar objektifiering och sexualisering av kvinnor, utan det blir bara jobbigt om man vet om det?.. PS förbjuder inte min sambo någonting, men han skulle inte vara min sambo så länge till om han gick på strippfest….

Känner väl mer att varje vuxen människa får stå för sina val. Självklart skulle jag ändå ta ett samtal med honom om min sambo hade varit Jon. Samtidigt, har ni aldrig någonsin stöttat något som egentligen är moraliskt fel, för att ni var nyfikna?

Gått på djurpark, sett en delfinshow, rökt en joint..? Människan är en rätt hopplös varelse som inte kan vara korrekt hela tiden. Sen skulle min sambo aldrig vilja ha strippor på sin svensexa då han tycker att hela grejen är rätt vidrig och ängslig. Men om han deltagit under svensexan och kollat på. Då hade jag velat leva lyckligt ovetandes, det är lite så jag menar. Faktiskt inte, har aldrig gått på djurpark sen jag lärt mig innebörden ex när jag var 5 år hade jag ingen koll på sånt såklart och har aldrig sett en delfinshow och ska inte heller göra det ngn gång, och samma gäller jointen.

Skulle aldrig ngnsin heller hyrt en strippa pga att jag tycker det är etiskt fel att göra det. Och jag hade faktiskt förväntat mig att min framtida man, den jag ska dela mitt liv med, också har sådant beteende.

Speciellt när det kommer till strippor och prostituerade. Bra att man kan ha olika åsikter. Självklart är det viktigt att ha samma värderingar men någonstans finns det värre moralgränser för mig. Det är värre att min sambo flörtar med sin kollega på jobbet än att han deltar i en svensexa med strippor. Vi är alla olika. Jag respekterar självklart din åsikt med. Vill han däremot köpa sig rätten till andra människors kroppar hade jag upplevt honom som extremt sunkig….

Lite OT, men hur är det omoraliskt att röka en joint? Och likställa det med djurpark och delfinshow? Undrar vad den blivande bruden känner om detta. Så himla märkligt att hennes farsa ordnar strippor?! Lyssnade precis på senaste avsnittet av podden Freakshow som pratade lite om svensexor, dock inte om just strippor.

De tog exemplet att om den som ska gifta sig är höjdrädd ska det hoppas bungyjump, t. Ja, men då så! Håller helt med, både smaklöst och dessutom respektlöst mot Janni.

Jag hade tyckt att det var kul om detta hände min fästan — skulle verkligen inte uppskatta en manlig strippa om jag fick en egen möhippa, det är smaklöst och respeklöst åt båda håll. Håller mig utanför diskussionen om rätt eller fel men måste poängtera en sak, herrejösses vilka ben på den dansande tjejen, ge mig hennes träningsschema!

Alla ni som är emot strippare och är SÅ glada att era pojkvänner inte stödjer sånt, tittar era pojkvänner på porr? För det är lika illa i sånt fall. Syftar på hur det drabbar den andra personen i förhållandet. Då kan du väl tala om vad du menade! Menar du att jag kommer bli sexuellt avvikande? Att jag kommer begära kinky och dominant sex av min partner? Och begära att min partner ska göra samma mot mig? Ja för porr är inget man aktivt beslutar sig för? Och porrindustrin är mycket bättre än den för strippor?

Gradskillnader finns, och har betydelse. Värre att köpa sex än att betala en strippa. Värre att betala en strippa än att kolla på porr. Själv är jag en fenomenal människa som varken kollar på porr eller köper strippor.

Inte ljuger jag om det heller. Finns nog män som är lika fenomenala sig mig. Det finns exempelvis gott om män som inte alltid vill ha sex, utan ibland tackar nej, till skillnad från vad man tror om man sväljer bilden av män i typ amerikans film.

Låt han ha sin svensexa med strippor! Hade lätt hellre jobbat som strippa än undersköterska som jag gör idag! Om du menar mig så vet jag exakt vad av vill, hade hellre jobbat åt Puma swede än landstinget men bor för långt bort och hitta boende i Stockholm är la lika enkelt som att fickparkera min dodge ram i en sardinburk. OT — snälla camcam en bevakning av Blondinbellas helg i Marbella.

Hon har redan lagt upp gamla videos i veckan och skrivit att hon inte kan vänta länge nog efter att känna sig som en tonåring igen spola tillbaka till när hon var Gravid med Gillis i tidiga åren och sa att hon festat färdigt 4-life….

Kom och hata mig, men jag vill inte ge henne klick och vill veta alla dumheter hon gör. Jag tror inte att Janni bryr sig, de har säkert samma värderingar när det kommer till kvinnosyn. Man vill väl sällan gifta sig med någon som inte delar ens värderingar i en så viktig fråga?

Glad att jag och min man delar värderingar iaf inga strippor för oss tack. Jag tycker att det känns lite unket och förlegat, oavsett kön. Om det var min sambo på filmen så skulle jag dessutom bli ledsen, inte peppad att gifta mig med honom faktiskt. Jag slås också av överflödet. Alltså hur mycket kan detta ha kostat att genomföra!? Måste vara vansinniga pengar. Men det var faktiskt tummen ned på många sätt, även om folk får göra vad de vill för sina pengar! Plocka blommor i naturen och björkar som kan slå ut inne eller redan har slagit ut.

Baka en enkle tårta och hitta en kul grej för någon Jag tror det räcker långt. Absolut, jag gör vad jag kan, har redan plockat in påskliljor. Hoppas de finns kvar att plocka nästa vecka! Har faktiskt gjort ett litet kort till min lilla kille. My little pony självklart, som han är helt frälst i.

Man älskar ju dem så att det ont, så man vill ju ge dem allt. De blir ju nöjda med vad som helst i den åldern, det är ju en själv som vill så mycket.

Troligtvis lite påverkad av sociala medier. Förra året gjorde jag en Paw Patrol-tårta och det minns han ju självklart och i år vill han ju ha en My little pony-tårta.

Eller gör ett odlingskit av gamla brukar och sånt man kan klippa till ett litet växthus och pilla frön ur en vanlig tomat. Jord kan man ta utomhus. Min lillebror älskar odlingskit. Din inteallamän tycker jag också är överdrifter. Så om inte din sambo hur förklarar du din nedan. Jag har likeat vissa av dina kommentarer medan andra är helt uppåt väggarna. Du säger ibland emot dig själv. Förstår inte riktigt varför du taggar Janni högst upp dock? Hon är så vitt vi vet iallafall inte delaktig eller ansvarig för det här.

Hon ska väl inte behöva stå till svars för vad hennes kille, pappa eller vem som nu anordnat det där gör? Jaja, nu är ju den blivande svärfadern målare och på hans ig ser det ut som att han gärna vill hålla sig ung och solbränd gissar kulturen är så i byggsvängen.

Såg tacky ut, alltihop. Hade det varit min blivande man hade jag ställt in bröllopet. Han verkar sakna ryggrad, en rejäl karl ställer inte upp på något så vidro.

Svärfars ig var bara i princip av honom själv, han gillar nog sin look. Förlåt men vad vet du om det? Han ordnade nyligen så att dom byggde upp flera skolor i ett utsatt land. Då tycker jag man är värd att glida runt på sin båt. Jag tror också att det är så, i vissa grupper är denna typ av beteende kutym och då är det lätt att tro att det är likadant överallt.

Nej det är nog Henrik som styrt upp och betalt det, inte hennes pappa. Manliga strippor brukar vara standard på varannan möhippa också, så jag känner mig inte särskilt upprörd över Jons lap dance. Oj, då har vi varit på helt olika möhippor du och jag. Jag har inte varit på en enda stripphippa. Standard pp de hippor jag varit på är picnick och quiz… Förvånade stripp-hipporna skulle bli om jag ordnade deras hippor och inledde med frågesport!

Ja, Henrik Persson Ekdahl är miljardär och känd för att inte spara på slantarna. Att hyra stora businessjets är inte Rickard Delérs stil. Henrik är i en annan liga. Speciellt i början och på slutet.

Sådana douche bags hela gänget verkar vara. Är så glad att jag har en helt normal vettig man som inte gillar att bröla med andr män i grupp som en jäkla neandertalare. När jag gifte mig för två år sedan var möhippan en spa-dag. Helt strippfri, tack och lov.

Då var jag typ 28 år. Man behöver inte bete sig som en åring och suoa ner sig totslt för att ha skoj. Följer hans vlogg slaviskt, gjort sedan avsnitt ett. Tycker alltid att han framstått som en otroligt reko kille med hjärtat på rätt plats. Detta är faktiskt den första vloggen som jag inte kollade klart på. Hoppas att både han och Jani reagerar på vad som faktiskt skett och ser över händelsen. Tycker hela saken är fel, förstår inte heller hur Jani kan vara OK med detta?

Men du, det är knappast Jon som har beställt strippor, framgår mycket tydligt att han inte har en aning om vad kompisarna hittat på. Så varför skulle Janni dumpa honom för det? Om alla svensexor och möhippor som innehåller strippor skulle leda till uppbrott hade det inte blivit många giftermål! Jon worships the ground Janni walks on, han brukar inte alls bete sig svinigt.

Han är lite barnslig förtjust i bilar etc men snäll och reko. Ja det är mycket pengar i omlopp men han har jobbat sig upp från noll. Han fick plocka blåbär för att få råd att åka skidor…. Det jag har absolut svårast för i det här fiaskot är att Jannis pappa är med på det hela. Kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig hur jag skulle känna om min pappa satt och skrattade medan en strippa dansade för min kille.

Jag skulle inte bry mig tror jag om min pappa satt och skrattade på en svensexa. Jag hade eventuellt brytt mig om det var en tisdag kväll på något sunkigt hak någonstans. Kan någon förklara för en oförstående vad liksom strippor är till för nu för tiden? Vad ska personen som blir dansad för känna?

Ska de göra en kåt? Hallåååååå vad är det senaste kring blondinbella-gate? Vi får väl anta Camilla. Tyvärr fick man inte lika mycket betalt som de kvinnliga stripporna, men det var frivilligt trots allt. Det verkar som att hennes pappa är en äckelgubbe. Nu har hon valt en pojkvän som är lik honom. Tyvärr går det ofta så. Pappor borde behandla sina döttrar som prinsessor istället för att köpa strippor till flickans man och inte strippor från nån classy firma som har policy att man behåller trosa och bh kvar.

Det kan ju va escorter också eller prosituerade från någon bordell. Vem vet var han har hittat dem. Riktigt jävla ofräscht och sjukt kvinnoförnedrande mot blivande bruden, enligt min åsikt. Jag hade avblåst bröllopet om min man var såpass stolt över detta att han lägger upp det på youtube. Är det fel att vara nyrik?

Och det finns absolut 0 vettig anledning att det skulle vara bättre att ha ärvt sina pengar än jobbat ihop dem. Strunta i sånt trams, den typen av människosyn är kass. På ett WT sätt. Ingen klass trots cash. Nä fyfan de förnedrar sig själva, skabbiga och har ingen moral…. Jag hade varit oerhört besviken av flera anledningar om jag var blivande frun. Den blivande frun kanske hade manliga strippor på sin egen fest.

Jag är säker på att blivande frun skulle sagt till om hon inte ville att det skulle vara strippor på hans svensexa. Vem är denna Jon, och Janni som han skall gifta sig med?

Är de kändisar av något slag? Bor inte i Sverige så jag har ingen som helst aning om vilka de är. Just nu är han youtuber och ska gifta sig med Janni Deler. Jon är även med och driver flera företag ex douchebags. Finns bra mycket trevligare aktiviteter att inleda en svensexa med… Finns ju så mycket annat kul man kan göra! Jag tror han är jättenöjd med sin svensexa. Han verkade ha jättekul! Inte går det fort med den manliga utvecklingen inte.

Men att binda fast någon så att hen inte har något val — inte ok. Att det ska interageras och taffsas på någons kropp — inte ok. Att ett gäng överåriga man babies sitter och njuter och skrattar åt någon både J och strippa i det hör fallet som förnedras — inte ok.

Det finns en gräns mellan att TITTA på något sexigt eller vackert till att ta på varandra och gnugga intima delar mot någon. Jons kompisar inte Jon! Maxinne köper sex igen!! Hon uppmanar mao läsarna till att köpa sex. Men detta skriver du inte ett ord om? Det är alltså helt okej att köpa sex om man är kvinna, men en dödssynd att ha dansande strippor på en svensexa?

Jag vill påminna om att det förstnämnda är brottsligt i många länder, däribland Sverige. Att hon kringgår lagen genom att åka utomlands för att få sin vagina masserad och försöker gömma sexköpet i ett moln av new age lull lull gör det inte bättre. Hahaah bästa i detta kommentarsfältet var ju att läsa alla kvinnor som hävdar att deras män aaaaaldrig skulle objektifiera en tjej o h aaaaldrig gå med på att titta på en strippdans och aaaaldrig kollar porr…..

Det är så fint att era män inte kollar på porr för att ni är fantastiska. Pornografi handlar om fantasi, med eller utan partner. Och tro mig — när det finns tillfälle till onani — så hoppas jag att männen i detta fall tok-onanerar till lesbiskt porr, med stay-ups och rakade. Det finns för många moralpredikande rödstrumpor nuförtiden. Dom har nog för lite att göra eftersom dom orkar gnälla över allt och alla som har roligt. Att hyra in strippor till en möhippa är ju en klassiker.

Det är lite självironiskt på något sätt att Rickard gör det till Jon möhippa år Det är humor, skoj och med glimten i ögat.

Jag tänkte precis som du när jag såg klippet. Jag gillar både Janni, Jon och Jannis pappa, men det här gjorde mig rätt ställd faktiskt. Deras kanaler brukar kännas så fräscha och det här kändes riktigt ofräscht.

Där har vi ju även Henrik Persson Ekdahl, medgrundare av Optimizer Invest drivande kraft av Catena Media , som högst sannolikt också sponsrat detta då han sponsrade Jons gumball bil när han var ansvarig för Betsafe. Jon Olsson var inte han skidakare? Har tittat en del pa hans vlog och kanner spontant att han ar sjukt omogen. Han bara valtrar sig i lyx och flard verkar det som Jag hade givetvis ocksa garna kort en RS6: Hans svensexa ar sjukt ideefattig.

Strippor och sprit……kom igen. Hastpolon var dock ett coolt inslag. Tycker synd om honom da han inte verkar ha koll pa vad som hander i resten av varlden. Han kor sin grej och det verkar ga bra dock finns det en bitter smak i allt han gor……kanske fasad????

Har egentligen mer att skriva men vantar med det. Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i denna webbläsare till nästa gång jag skriver en kommentar. Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar. Leave this field empty. Skip to content Hem Känner du dig lite kränkt?

Vad händer här inne då? Kategorier Arkiv Kontakta mig. Maj 4, , Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

Hade folk inte alls det. Titta på Magic Mike. När Pernilla Wahlgren fick manliga strippor på sin fest exempelvis.

Det är hennes blivande man och hennes egen pappa. Komma jons senaste vlogg. Där berättar janni om att hon visste om allting. Måste vara därför så många män söker sig dit, viktigt med säkerhetstänk i dessa tider. Knappast onödigt att visa att folk från båda könen uppskattar denna underhållning. Nej men att peka på enskilda individer när man pratar om grupper är onödigt. Jag har inga siffror om män och strippor, har du? Resten av din rant är irrelevant.

Skönt att leva i din bubbla. Våldspyramiden är rent nonsens. Nu var det glömskan av dem jag syftade på. Ha ha, bäst hittills! Men det fråntar inte dubbelmoralen hos vissa. Nej, den ena gruppen är inte mer utsatt än den andra.

Självklart var det dem jag menade och inte dem som går på strippklubb. I Du har faktiskt rätt. Det var inte det jag tänkte skriva. Så ber om ursäkt för överdrift. Det föll bort en rad men det kan kvitta. Så det var kanske den du gick på. Ha ha ha du ser. Inte din gullplutt inte. IRA Sjävklart inte mina egna ord. Det stod i corren. Från vem av oss andra här skulle du godta Expressen som pålitlig källa? Strutsen verkar vara mottot idag.

Att det ställdes fram en säng med lättklädd man i som kvinnor fick krypa ned i. Han gick hem ensam och kollade på bolibompa. Ok, vi säger så. Vad har etnicitet med något att göra? Men att hävda att inte kvinnor är lika goda kålsupare är en för mycket för mig. Är de rädd inte få lördagsgodis av din pappa?

Spyr på det här klippet. Skulle inte ta i kräken ens med skyddshandskar på. Att betala för att någon ska klä av sig är inget som hejas på oavsett kön på de inblandade, nej. Jag är inte den bästa på att uttrycka vad jag tänker…. Nu lägger vi ner konceptet män tycker jag. Bete er som folk för fan. De flesta män beter sig inte såhär. Det är ju fakta. Förstår dock om hatfeministerna får kortslutning i hjärnan av sånt.

Och jag är rabiesfeminist! Uttryck myntat av Blondinbella, true story. Är det då därför kvinnor upptar störst och flest resurser inom psykiatrin? Alla män är problematiska. Jag håller alltså med Anonym Återigen, det är knappast alla män som har behandlat dig illa? B Vara motståndare mot rasism. Nej, snarare definitionen av flåsig grabbkultur. Han är ju inte direkt sofistikationen personifierad…. Hur är det med din egna kvinnosyn när du kallar de som strippar skabbiga, trista och risiga?

Hon syftade uppenbarligen inte på stripporna utan de som köper in strippor som en kul grej. Det hade jag missat.

Förlåt men är alla sjukt torra och tråkiga nowdays? Ja, gud så spännande! Och kvinnorna som är på klubbar och tittar? Klok sambo du har! Ja, låtom oss hylla en 1! Min man fick applåder när han efter ett föräldramöte började plocka bort kaffekopparna….

HAHA på riktigt, shit va kul: Hur kan en okänd stjärt i ansiktet någonsin ha ansetts som positivt? Bara det inte var framstjärten! Men will always be men etc. Nu antar jag att du var ironisk? Som sagt, de är ganska många som känner så men inte alla som klarar av grupptrycket. Tacka gud för de bra vi har. Gud har inget med saken att göra. Handlar mycket om uppfostran. Men lägg ner för fan du fattar ju vad jag menar.

Camcam, blir tokig på hur segt tangentbordet blir på din sida. Är det på teknikers bord än? Jag är stark emot all form av identitetspolitik. Håller så med dig i allt du skrivit här idag trh. Menar du på att majoriteten av män gör det? Nä men tillräckligt för att det ska vara problematiskt och nästan bara män gör ju det.

Ja men det håller jag med om. Men det rättfärdigar inte viss agresiv retorik för mig. Klokt uttryck idag Trh. Blir galen på dessa människor. Detta handlar om strippor, inte mord. Hon är helt fri att lämna honom när hon vill…. Jag pratar om hur hon behandlades innan sin död. Patriarkatet är ett genustokigt påhitt. Tänk att vara dotter till en sån man. Är din pappa feminist? Och vad spelar det för roll?

Läs hennes blogg så får du se hur hennes pappa är! Min pappa är helt jävla värdelös. Hur är det relevant här? Håller med, så sjukt äckligt. Hade aldrig ens velat gifta mej med en sån man EW. Har man egna erfarenheter så är man insatt. Man kan till och med vara smart också, och utbildad.

Skulle du rekommendera dina ev. Anonym; Det där är verkligen inte sant. Och då tycker jag det är okej med en strippare för att 1 det är regulerat här i Sverige och personen gör det av sin egen vilja. I övrigt är mitt förslag att göra något som bruden önskar. Det är hennes dag. Boys are so immature They rarely turn to men but Then again all men are dogs. Men lägg ner med all men så Jävla trött på skiten.

Jag är också trött på alla män som våldtar, mördar, slår och hatar kvinnor! Jag med — så jävla trött på skiten. Det är ett stort problem, men det är inte produktivt att även beskylla de som är oskyldiga. De flesta kvinnor i mitt umgänge har det också.. Så unikt och påhittigt! Härligt med vänner som anstränger sig. Det var dock i Krakow så kände ändå att jag ansträngde mig ganska rejält.

...

ESCORT FLEN ÄLSKAR ATT GAY SUGA

Escort service in krakow slampa gay synonym

Både han och jag skulle se det som en form av otrohet att kolla på porr. Det finns inget med porr som lockat oss och det finns inget med porr som skulle tillföra något positivt till vår relation. Det är vad du tror ja! Statistik visar att alla män någon gång tittat på porr. Men eftersom du inte gillar det skulle han såklart aldrig erkänna det för dig, då blir det bråk och det vill han givetvis undvika. Jag har nog hellre en man som får en lap dance på svensexan eller kollar på porr ibland än en man som ljuger för mig.

Jag sa aldrig att han inte kollat på porr någon gång under hans livstid, bara att han inte kollar på porr nu. Han äcklades av det och slutade med det långt innan han träffade mig. Om du läst min kommentar hade du sett att vi båda anser att det räknas som otrohet och att vi inte har intresse för att kolla på porr. Tro det eller ej, men det finns både män och kvinnor som inte gillar eller kollar på porr.

Vi berättar allting för varandra och varken han eller jag skulle ljuga för varandra om något sånt. Tycker det är fascinerande att du kan uttala dig om att han ljuger för mig när du varken känner oss eller har någon insikt i vårt förhållande. Jag kan endå inte låta bli att tänka, att jag önskar att din partner tok-onanerar till lesbiska kvinnor med rakade kön, det du — skulle vara väldigt intressant!

Förstår inte på vilket sätt det skulle vara intressant eller önskar att det var så, låter snarare som du är lite missunnsam över att vi har en relation där vi är helt ärliga och trogna mot varandra? Känns inte som du läst det jag skrivit. Det lockar oss inte. Min man resonerar dessutom på följande sätt: Herregud vad du är spydig. Det existerar faktiskt sådana människor som detta par och bara för du inte upplevt det betyder inte det att någon annans man ljuger! Bara för du upplevt idiot efter idiot och aldrig upplevt någon som älskar dig galet och respekterar dig då verkar det så kan du inte förolämpa ANDRAS förhållanden!

Visar statistik att ALLA män någon gång kollar på porr? Det låter helt orimligt, vad är det för statistik? Det måste ju vara nästan alla män….

Sen är det ju stor skillnad på att ha kollar på porr någon gång har nog hänt de flesta människor och att idag aktivt kolla på porr. Frågade min man nu o h han har inte sett porr senaste 10 åren. Nu är han absolut inte representativ. Jag är tacksam då porr äcklar mig. Tror min kommentar försvann? Varken jag eller min man kollar på porr. Det är inget som intresserar oss eller som vi tror skulle tillföra någon positivt till vår relation.

Vi båda skulle se det som en form av otrohet. Jag ser inte poängen med att kvinnor jämt måste peka ut sin man som bevis för motsatsen jämt. Jag undrar på riktigt varför många kvinnor försvarar sina män när det inte är de männen vi pratar om. Förstår vad du menar! Men nu skrev ju personen ovan att hon hade svårt att tro att det finns män som inte kollar på porr, så därav min kommentar.

Försök att förändra de manliga generna som fortfarande är kvar på neandertalarnivån. Det finns män som inte roas av strippor och klart tar avstånd från sånt men tyvärr skulle jag vilja påstå att majoriteten jag kan ha fel inte ser annat än till sitt ego. Skulle inte tro, men hoppas givetvis att detta århundradet ska få slut på denna typ av underhållning.

Nu ska vi inte glömma alla tjejer som utför dessa tjänster oftast mot betalning. Hur kan man förändra deras sätt att se på sina aktiviteter? Förutom strippan då så hade jag tagit den där svensexan som möhippa vilken dag som helst. Hade gått helt bananas på racingbanan.

Eller…öööh… näeh förresten, hade jag fått en strip-show ala Magic Mike med en man som faktiskt kan dansa så hade jag inte sagt nej till det heller, helst med Tom Hardy riktigt riktigt nära.

What a glorious day! Varför är du nyfiken? Kan man inte vara feminist eller uttala sig om pappors kvinnosyn, om ens egen pappa inte är feminist? Men fattar inte problemet. Dessa kvinnor har ju valt detta yrke? Precis som manliga strippor.

ALLA som jobbar inom denna industri är inte tvingade. Vissa njuter av att få göra detta? Låt de göra de då? Så att hålla två saker i huvudet samtidigt är lite svårt?

Jag byter inte fokus. Du får ha ditt fokus var du vill. Mitt fokus är mitt perspektiv och mina upplevelser. Vad har det med någonting att göra? Vuxna människor, oavsett vems barn dom är, får göra som dom vill.

Allt annat vore väldigt fel. Det finns många saker, och yrken, som jag inte skulle rekommendera andra människor att göra.

Vi lever i en viss verklighet som inte går att ändra på, och i den verkligheten återstår det att göra val, och ibland måste man välja bland alternativen som bara är dåliga. Så ser livet ut. Enda alternativet till det är att dö. Och då tycker jag det är okej med en strippare för att. Det är ju lagligt. Annars skulle det inte ens gå att boka en strippare om det var så hemskt som ni påstår. Jag ska på möhippa nästa månad och vi har hyrt bastuflotte.

Fast strippklubb kan man ju gå på också efter man är gift så förstår inte din poäng. Då tycker jag att du ska låta bruden, som uppenbarligen är i en vuxen, fast och seriös relation, ligga runt med så många män hon bara hinner med! Sen är det ju försent eftersom hon ska gifta sig! För det är specifikt ja-et i kyrkan och signaturer på ett papper som sätter ramarna för vad man kan och inte kan göra i en relation.

De flesta som gifter sig är väl i en relation också innan de gifter sig? När, och i vilken relation, är det i så fall ok? Snarare när man känner att man är på g med någon som man får passa på att ha en signelhelg isf fast det brukar ju folk inte vilja. Nuförtiden är det väl mer en fest med alla vänner… Som kanske inte så ofta träffas och ses alla på en gång… Oxå en kul chans att ha fest med tema och göra någon minnesvärt…. Det är inte socialt acceptabelt med all rätt att beskylla en hel grupp för något vissa individer i gruppen gör.

Det är på samma sätt inte acceptabelt att beskylla alla män för sex- och våldsindustrin. Om min pappa hade gjort detta och min fästman så hade jag inte längre haft en pappa eller fästman.

Snipp snapp snut så var sagan slut. Anordnade en möhippa för min bästa kompis i sommar, och det var givet att en manlig strippa skulle uppträda eller vad de nu gör. Jag har aldrig haft så roligt i hela mitt liv. Same, tänka sig att man faktiskt kan låta bli att utnyttja människor i en utsatt situation för att själv ha kul! Att många i din umgängeskrets haft det betyder inte att det är vanligt.

Ja vanligt för er i er lilla grupp där ni troligtvis är personer med hyfsat lika värderingar som alla tycker detta är normalt och roligt men det finns många andra umgängeskretsar där en strippa på en möhippa aldrig ens skulle övervägas.

Man kan inte dra en slutsats om hur vanligt förekommande något är baserat på den lilla klick man umgås i, den är inte representativ för hela samhället. På alla möhippor jag hade varit på hade det blivit sjukt dålig stämning och sen hade folk gått därifrån i protest. Svensexorna också sen att folk säkert kollar på porr i smyg är en annan sak, men ingen skulle öppet hyra in en strippa.

Så jag tänker att vi lägger ner den här bevismetoden, det varierar uppenbarligen. Läs Ladydahmers blogg eller lyssna på Penntricket. Lär er uttrycka er så är problemet löst. Hade jag skrivit alla kvinnor är prostituerade, alla kvinnor söker sig till rika män då jävlar hade det varit ett liv. Att vara prostistuerad är att vara offer i ett patriarkat. Att vara en man som konstant upprätthåller patriarkatet där kvinnor mördas, våldtas, hotas, misshandlas, torteras, förminskas är inte samma sak som att försöka överleva.

Alla golddiggers är inte utsatta eller offer eller whatever. Jag tänker inte diskutera med er. Ni står inte för alla kvinnor, ni står för kvinnor som HATAR män och gör sig till offer i samhälllet. Nej tack, jag älskar mina män och jag älskar att leva precis som jag vill och inte som ett offer. Eller så kan du såklart blunda för verkligheten och fortsätta älska dina män. Jag har inte ens ens farsa så din analys håller inte.

Min verklighet skiljer sig från din, så enkelt är det, fet går du acceptera, precis som jag accepterar att det finns idioter till män överallt finns det bra.

Och om det är så jävla intressant så är jag uppvuxen med en ensamstående mamma som varit både man och kvinna här hemma, jobbat på två jobb för att försörja mig då min farsa dött för länge sedan. Det har aldirg behövts någon man i det här hemmet, o trots allt i livet så vägrar jag HATA alla män för jag har nu några underbara i mitt liv. Stt ni tycker att alla som inte hatar män är daddys girls visar bara hur obildade o aggressiva och fördömande ni är i era tankar.

Om dom är alternativen så blundar jag mer än gärna och fortsätter att älska. Fortsätt med det du. Min man kommer snart hem så det blir fredagsmys för oss, med extra allt. Våren är här så man blir lite nykär igen…eller jag blir det för jag har inte öppnat ögonen än och börjat hata honom. Du har verkligen förstått detta! Feminister hatar sina pappor, män, bröder och söner: Jag har absolut inte förstått vilka män feminister hatar, om männen runtomkring dom inte inkluderas. Kanske hatar dom min pappa, och man, och bror och systerson.

Dom är ju lite otydliga med sitt budskap liksom. För mig betyder alla män just exakt alla män. Feministerna verkar tycka att häftiga slagord och kryptiskt språk är viktigare än korrekt information om sin politik. Henrietta, jag vet inte vilka feminister du syftar på och eftersom du annars är så noga med att inte klumpa ihop grupper bör du nog passa dig för att kasta sten i glashus.

Men som svar på din fråga från en som kallar sig feminist och älskar sin man man kan vilja krossa ptriarkatet utan att hata män. Och man kan hata mansrollen utan att hata män. Och man kan hata män utan att hata alla män. Att känna hat är för mig samma sak som att vara ledsen och ilsken.

Det är inte konstruktivt, nej, men det är en känsla. Man blir uppgiven och ledsen när man ständigt blir behandlad illa av män. Jag känner så efter all den skit jag blivit utsatt för. Det är en känsla, inte någon aktiv rörelse. Inte lita på män. Att hata män leder till att kvinnor isolerar sig från män.

Manshat uppstår ur kvinnohat. Kvinnohat leder till mord, våldtäkter, hot mm. På strukturella nivå kan man ifrågasätta män. Då generaliserar man, då är det mer samhällsnivå. Man kan hata strukturerna som gör män till våldsamma, machokulturen osv.

Jag hatar inte din man. Jag hatar inte mina manliga lärare, mina manliga vänner. Men jag hatar strukturerna i samhället som gör att jag och mina vänner, min mamma, mina systrar, mina kvinnliga släktingar utsätter för fara varenda dag. Men du är inte så intresserad av att höra detta, eller hur? Det spelar ingen roll vad jag säger, hur många artiklar och vetenskapliga rapporter jag länkar, för du kommer fortsätta förneka och missförstå, och håna och förminska, så som män gör i debatter.

Jag ogillar dig inte för det. Hoppas att patriarkatet aldrig når dig på samma sätt som den har nått andra kvinnor. Och jag kommer kämpa för kvinnor, även sådana som hatar feminister och tycker jag är dum i huvudet.

Se man på, så mycket mer vuxnare och trevligare hela budskapet plötsligt blev. Nästan så att man kunde hålla med. Nästan så att man kan ta budbäraren seriöst. Lite mindre populism och lite mera seriösa tankar. Återkom när ni klurat ut möjliga lösningar till problemen, eller rättare sagt du bl. Dom som ligger på hata alla -nivån kommer för alltid vara oseriösa i mina ögon.

Det är ju viktigt att bekämpa sina förtryckare med trevlighet! Det är enbart pga trevlighet vi idag har rösträtt! Ha en trevlig dag alla! Men jag håller inte med om att hata är en synonym till att vara ledsen eller ilsken.

Hat är en egen känsla, mycket större och djupare. Ledsen flickor ni har blivit lurade, ledsen flickor ni har blivit lurade.

Vill dom ha något trevligt att ha i sina möblerade rum kan dom skaffa en gardinuppsättning! Jag har mina ögon öppna, det är därför jag har två tre män i mitt liv. Har alltid varit kritisk till människor, kvinnor som män och analyserar minsta lilla sak. Jag köper inte öppna ögonen o sluta älska.

Om man vet att det är så med män omkring en har man problem. Ens ögon ska alltid vara öppna, vare sig det gäller män eller kvinnor. Men om man blundar för man är rädd för att sluta älska då vet man sanningen egentligen. Jag kommer alltid ha mina ögon öppna och säger fortfarande att jag inte blivit sviken av en man.

Både kvinnor och män som är civiliserade och har en god uppfostran vet att det är viktigt att vara trevlig i möblerade rum. Synd om er som inte träffat civiliserade män, men det är inte bevis för att de inte existerar.

Lär er metodik och skriv en c-uppsats för att lära er hur något bevisas på ett trovärdigt sätt. Att bestämma sig för att hela världen ser ut på ett visst sätt baserat på ens egen begränsade erfarenhet och vägra att lyssna på andras erfarenhet är enormt skrämmande. Det är en litterär referens och inte någon analys av dig, B.

Jag tror även de som inte håller med dig älskar männen i sitt liv, älskar att leva som de vill samt inte vill vara offer. Och typ alla andra människor i världen. Lär dig läsa i stället så behöver du inte klaga på hur någon skriver. At det är upp till personen som läser att tolka påståendet, och att det inte är ett generaliserande statement?

Eftersom det är skillnad på strukturella problem och fördomar så ser jag inte hur dina exempel är relevanta. Hade du frågat om jag har samma åsikt när man pratar om att vita förtrycker svarta eller att cis-kvinnor är privilegierade över trans-kvinnor hade svaret på din fråga varit ja eftersom man måste kunna belysa strukturer i samhället utan att jag som vit cis-kvinna behöver ta åt mig personligen.

Men skillnaden på strukturella problem och fördomar återstår så jag ser inte din poäng. Var du nöjd med svaret jag gav dig med mina exempel på andra strukturer? Eller är din fråga hur jag ställer mig till fördomar om muslimer och honosexuella män? Det är två olika frågor och du jämför äpplen och päron.

Jag har uttryckt mig om det retoriska problemet med att tillskriva en specifik grupp vissa egenskaper, och när man sedan blir ifrågasatt hävda att man inte menade alla personer i gruppen, och att det är upp till läsaren att förstå. Oavsett vilket syftet med att tillskriva en grupp vissa egenskaper är, tycker jag att det är skribentens uppgift att tydliggöra detta för att undvika ett generaliserande synsätt. När man pratar strukturer så pratar man generellt och för att kunna prata strukturer så måste man förstå att det är på samhällsnivå och inte individnivå.

Det är så strukturer diskuteras och angrips. Det går inte att diskutera på samhällsnivå utan att generalisera underförstått att det inte gäller alla individer. Då föreslår jag att skribenten förtydligar att denne menar ett strukturellt sammanhang och att det är vissa individer som utför de förkastliga handlingarna. Det går också att uttrycka sig strukturellt om terrorism.

Därför att det är fördomar återigen. Jag vet inte varför du trilskas med att jämföra strukturer med fördomar då det inte har något med varandra att göra.

Du kan inte diskutera strukturer på individnivå. Ledsen men jag kan inte säga det tydligare än så. Sen vad fördomar om muslimer och bögar har med saken att göra förstår jag ännu inte. Är det ett samhällsproblem att bögar är fjolliga? Nej, det är en fördom. Är mäns kvinnosyn ett samhällsproblem? Men fortfarande så är det inte alla män som ser ner på alla kvinnor men på samhällsnivå så är det generellt så.

Det är underförstått när man pratar samhällsstrukturer. Är det orden generellt eller samhällsnivå du behöver definierat så föreslår jag en ordbok. Det blir löjligt att diskutera om minsta lilla måste definieras och förtydligas in absurdum. Sådana fraser läser jag om muslimer hela tiden, hela världen hatar muslimer. Hela världen misstror muslimer. Men det är okej, tycker ju alla.

Sålänge man inte påpekar att de är män såklart. Varför tar du upp det om muslimer och svarta hela tiden? Du förstår väl skillnaden mellan fördomar och strukturer. Det är liksom lögner om folkgrupper. Struktur i samhället som bevisats om och om igen, som lär män att vara våldsamma. Du har fått denna förklaring om och om igen men ändå envisas du jämföra dessa, likt en högerextrem. Vad vill du med denna jämförelse egentligen? Du får gärna tala klarspråk. Om du nu inte läser om sådana fördomar, hur visste du då att det var en sak folk säger?

Du nämner ju det hela tiden? Var har du då fått det ifrån? A Vissa män har ett dåligt beteende mot kvinnor. Jag tycker inte det är acceptabelt att påstå att alla män eller män generellt har ett dåligt beteende mot kvinnor. B Vissa muslimer är självmordsbombare. Jag tycker inte det är acceptabelt att påstå att alla muslimer eller muslimer generellt är självmordsbombare.

Rasism-exemplet är det bästa för att understryka absurditeten av att generalisera en hel grupp. Fast du pratar om fördomar celine. Varför trilskas du med att jämföra fördomar med strukturer när de inte har någonting att göra med varandra?

Helt omöjligt att diskutera äpplen med dig när du vägrar att sluta prata päron. Att tillskriva en grupp personer ett beteende baserat på vad vissa individer har gjort är fel. Metafor var visst inte heller ett begrepp du hade koll på. Vet du, jag orkar inte förklara för dig längre varför dina resonemang inte håller.

Det är som att behöva förklara att himlen är blå om och om igen för någon när man bara vill prata om vädret. Ha en fin kväll! Men ni kan ju formulera er som ni gör, inte konstigt att folk tar avstånd från feminister. Till och med jag som kvinna tar avstånd från såna som er då ni ingen alls står för jämlikhet. Nja, främst tror jag att folk tar avstånd från feminister pga de är rädda för jämställdhet, patriarkatet vill inte lämna över makt till kvinnor, och då är det lättare att beskylla feminister.

Då hittar man istället på att feminister är extremister för att göra det mer ok att hata kvinnor. Att kvinnor inte vill kalla sig feminister kan vara för att det är obehagligt att synliggöra strukturer mot en eller för att man inte vill bli hatad av män. På samma sätt som folk säger att svarta har mer rättigheter i dag och att det finns rasism mot vita: Ok där har vi det igen. Fyfan vad jag hade velat träffa er live och se hur tuffa ni ör i verkligheten.

Det finna inte en jävla man som kan sätta sig över mig men inte fan låter jag mig hata de som är idioter. Inse att alla människor är individer och att det finns mängder med individuella livsöden som inte stämmer överens med ditt. Dahmer kommer inte med några lösningar som går att förverkliga, så man får inte ut så mycket av hennes kanaler. Problemen mals bara på om och om igen.

Rätt meningslöst enligt mig. Vem sa att hon hade lösningar? Jag sa att man kan lyssna på henne för att få en djupare förståelse i de problem kvinnor utsätts för. Ja, för dom som gillar att förstå problem är det säkert toppen.

Jag är mer lösningsorienterad, och finns det inga lösningar så ser jag ingen poäng med att grotta i problemen heller. För då är det det som kallas livet, som inte går att ändra på på annat sätt än att dö. Ibland behöver man förstå problem innan man finner en lösning.

Om inte annat, för att faktiskt få förståelse för andra människor, för deras utsatthet mm. Ja, men bra för dig att du lärde dig om saker som du är intresserad av. Jag läser också på om saker som intresserar mig. Vad är det jag nu borde läsa om som jag inte läst? Någon rekommenderade Dahmers blogg. Jag har läst Dahmers blogg. Jag förstår inte riktigt din logik. Om du vill lösa ett problem måste du ju först förstå problemet. Hur ska du annars hitta en lösning? Vill man se ens blivande ha en annan kvinnas rumpa i ansiktet?

Blir man inte jävligt förbannad då oavsett om det r svensexa eller inte? För att de känner sig inte förnedrande utan för att de vill? Bara för DU hade känt dig förnedrad så delar knappast alla den upplevelsen. Vad är det jag ska läsa på? Det är kanske inte mest strategiskt att börja med att sänka sin egen trovärdighet.

Att jämföra manliga och kvinnliga strippor är verkligen fånigt, män har inte varit utsatta för det förtryck som kvinnor stått under och fortfarande gör. Inte på något plan. Därför är det skillnad. Att däremot gapa alla män jämt som oftast numera tycker jag bara är så icke-konstruktivt..

Det är ju heller knappast så de jobbar i de länderna där kvinnorna haft det som värst och där det faktiskt går framåt på många plan. Männen deltar i utbildning mm.

USA, de har väl fortfarande skönhetstävlingar för småflickor där t. Samma gäller Jockiboi, Ben Mitkus och massa andra manliga influencers också. Jag tror ingen förnekar att det finns en väldigt smutsig och dålig sida av den branschen men långt ifrån alla delar den upplevelsen.

Vem är då de att säga att de förnedrar sig själva? Att det är synd om dem etc när de själva valt det? Det är synd om de som blivit tvingade till det, de som inte ser en annan utväg, de som mår dåligt varje gång innan de går till jobbet..

DE är de synd om. Ja, man får ju se det som ett vilket jobb som helst, och sätta sina egna gränser och villkor. Pengar måste alla ha för att överleva, och vissa vill ha mer än så, så då får man jobba för det.

Vill du tjäna 50 i månaden? Vad är du redo att göra för det? Jag personligen skulle hellre strippa än jobba inom äldrevården, förutsatt att jag tjänar minst lika bra eller bättre som strippa och med mindre arbetsinsats.

Vad glad och tacksam man blir för att man inte är tjejen som ska gifta sig med den där typen…. Tyckte att svensexan i det stora hela verkade jättekul, men stripporna — det kunde de låtit vara utanför klippningen med respekt för alla inblandade men också Janni. Skulle aldrig förbjuda min sambo att ha strippor på sin svensexa, men jag skulle inte vilja se det. Det jobbiga är alltså inte att ha en sambo som uppskattar objektifiering och sexualisering av kvinnor, utan det blir bara jobbigt om man vet om det?..

PS förbjuder inte min sambo någonting, men han skulle inte vara min sambo så länge till om han gick på strippfest…. Känner väl mer att varje vuxen människa får stå för sina val.

Självklart skulle jag ändå ta ett samtal med honom om min sambo hade varit Jon. Samtidigt, har ni aldrig någonsin stöttat något som egentligen är moraliskt fel, för att ni var nyfikna? Gått på djurpark, sett en delfinshow, rökt en joint..? Människan är en rätt hopplös varelse som inte kan vara korrekt hela tiden.

Sen skulle min sambo aldrig vilja ha strippor på sin svensexa då han tycker att hela grejen är rätt vidrig och ängslig. Men om han deltagit under svensexan och kollat på.

Då hade jag velat leva lyckligt ovetandes, det är lite så jag menar. Faktiskt inte, har aldrig gått på djurpark sen jag lärt mig innebörden ex när jag var 5 år hade jag ingen koll på sånt såklart och har aldrig sett en delfinshow och ska inte heller göra det ngn gång, och samma gäller jointen. Skulle aldrig ngnsin heller hyrt en strippa pga att jag tycker det är etiskt fel att göra det. Och jag hade faktiskt förväntat mig att min framtida man, den jag ska dela mitt liv med, också har sådant beteende.

Speciellt när det kommer till strippor och prostituerade. Bra att man kan ha olika åsikter. Självklart är det viktigt att ha samma värderingar men någonstans finns det värre moralgränser för mig. Det är värre att min sambo flörtar med sin kollega på jobbet än att han deltar i en svensexa med strippor.

Vi är alla olika. Jag respekterar självklart din åsikt med. Vill han däremot köpa sig rätten till andra människors kroppar hade jag upplevt honom som extremt sunkig….

Lite OT, men hur är det omoraliskt att röka en joint? Och likställa det med djurpark och delfinshow? Undrar vad den blivande bruden känner om detta. Så himla märkligt att hennes farsa ordnar strippor?! Lyssnade precis på senaste avsnittet av podden Freakshow som pratade lite om svensexor, dock inte om just strippor. De tog exemplet att om den som ska gifta sig är höjdrädd ska det hoppas bungyjump, t. Ja, men då så!

Håller helt med, både smaklöst och dessutom respektlöst mot Janni. Jag hade tyckt att det var kul om detta hände min fästan — skulle verkligen inte uppskatta en manlig strippa om jag fick en egen möhippa, det är smaklöst och respeklöst åt båda håll. Håller mig utanför diskussionen om rätt eller fel men måste poängtera en sak, herrejösses vilka ben på den dansande tjejen, ge mig hennes träningsschema!

Alla ni som är emot strippare och är SÅ glada att era pojkvänner inte stödjer sånt, tittar era pojkvänner på porr? För det är lika illa i sånt fall. Syftar på hur det drabbar den andra personen i förhållandet.

Då kan du väl tala om vad du menade! Menar du att jag kommer bli sexuellt avvikande? Att jag kommer begära kinky och dominant sex av min partner? Och begära att min partner ska göra samma mot mig? Ja för porr är inget man aktivt beslutar sig för? Och porrindustrin är mycket bättre än den för strippor? Gradskillnader finns, och har betydelse. Värre att köpa sex än att betala en strippa.

Värre att betala en strippa än att kolla på porr. Själv är jag en fenomenal människa som varken kollar på porr eller köper strippor. Inte ljuger jag om det heller.

Finns nog män som är lika fenomenala sig mig. Det finns exempelvis gott om män som inte alltid vill ha sex, utan ibland tackar nej, till skillnad från vad man tror om man sväljer bilden av män i typ amerikans film. Låt han ha sin svensexa med strippor! Hade lätt hellre jobbat som strippa än undersköterska som jag gör idag! Om du menar mig så vet jag exakt vad av vill, hade hellre jobbat åt Puma swede än landstinget men bor för långt bort och hitta boende i Stockholm är la lika enkelt som att fickparkera min dodge ram i en sardinburk.

OT — snälla camcam en bevakning av Blondinbellas helg i Marbella. Hon har redan lagt upp gamla videos i veckan och skrivit att hon inte kan vänta länge nog efter att känna sig som en tonåring igen spola tillbaka till när hon var Gravid med Gillis i tidiga åren och sa att hon festat färdigt 4-life….

Kom och hata mig, men jag vill inte ge henne klick och vill veta alla dumheter hon gör. Jag tror inte att Janni bryr sig, de har säkert samma värderingar när det kommer till kvinnosyn. Man vill väl sällan gifta sig med någon som inte delar ens värderingar i en så viktig fråga? Glad att jag och min man delar värderingar iaf inga strippor för oss tack. Jag tycker att det känns lite unket och förlegat, oavsett kön. Om det var min sambo på filmen så skulle jag dessutom bli ledsen, inte peppad att gifta mig med honom faktiskt.

Jag slås också av överflödet. Alltså hur mycket kan detta ha kostat att genomföra!? Måste vara vansinniga pengar. Men det var faktiskt tummen ned på många sätt, även om folk får göra vad de vill för sina pengar! Plocka blommor i naturen och björkar som kan slå ut inne eller redan har slagit ut. Baka en enkle tårta och hitta en kul grej för någon Jag tror det räcker långt. Absolut, jag gör vad jag kan, har redan plockat in påskliljor. Hoppas de finns kvar att plocka nästa vecka!

Har faktiskt gjort ett litet kort till min lilla kille. My little pony självklart, som han är helt frälst i. Man älskar ju dem så att det ont, så man vill ju ge dem allt. De blir ju nöjda med vad som helst i den åldern, det är ju en själv som vill så mycket.

Troligtvis lite påverkad av sociala medier. Förra året gjorde jag en Paw Patrol-tårta och det minns han ju självklart och i år vill han ju ha en My little pony-tårta. Eller gör ett odlingskit av gamla brukar och sånt man kan klippa till ett litet växthus och pilla frön ur en vanlig tomat. Jord kan man ta utomhus.

Min lillebror älskar odlingskit. Din inteallamän tycker jag också är överdrifter. Så om inte din sambo hur förklarar du din nedan. Jag har likeat vissa av dina kommentarer medan andra är helt uppåt väggarna. Du säger ibland emot dig själv. Förstår inte riktigt varför du taggar Janni högst upp dock? Hon är så vitt vi vet iallafall inte delaktig eller ansvarig för det här. Hon ska väl inte behöva stå till svars för vad hennes kille, pappa eller vem som nu anordnat det där gör? Jaja, nu är ju den blivande svärfadern målare och på hans ig ser det ut som att han gärna vill hålla sig ung och solbränd gissar kulturen är så i byggsvängen.

Såg tacky ut, alltihop. Hade det varit min blivande man hade jag ställt in bröllopet. Han verkar sakna ryggrad, en rejäl karl ställer inte upp på något så vidro.

Svärfars ig var bara i princip av honom själv, han gillar nog sin look. Förlåt men vad vet du om det? Han ordnade nyligen så att dom byggde upp flera skolor i ett utsatt land. Då tycker jag man är värd att glida runt på sin båt. Jag tror också att det är så, i vissa grupper är denna typ av beteende kutym och då är det lätt att tro att det är likadant överallt. Nej det är nog Henrik som styrt upp och betalt det, inte hennes pappa. Manliga strippor brukar vara standard på varannan möhippa också, så jag känner mig inte särskilt upprörd över Jons lap dance.

Oj, då har vi varit på helt olika möhippor du och jag. Jag har inte varit på en enda stripphippa. Standard pp de hippor jag varit på är picnick och quiz… Förvånade stripp-hipporna skulle bli om jag ordnade deras hippor och inledde med frågesport! Ja, Henrik Persson Ekdahl är miljardär och känd för att inte spara på slantarna. Att hyra stora businessjets är inte Rickard Delérs stil. Henrik är i en annan liga. Speciellt i början och på slutet.

Sådana douche bags hela gänget verkar vara. Är så glad att jag har en helt normal vettig man som inte gillar att bröla med andr män i grupp som en jäkla neandertalare. När jag gifte mig för två år sedan var möhippan en spa-dag. Helt strippfri, tack och lov.

Då var jag typ 28 år. Man behöver inte bete sig som en åring och suoa ner sig totslt för att ha skoj. Följer hans vlogg slaviskt, gjort sedan avsnitt ett.

Tycker alltid att han framstått som en otroligt reko kille med hjärtat på rätt plats. Detta är faktiskt den första vloggen som jag inte kollade klart på. Hoppas att både han och Jani reagerar på vad som faktiskt skett och ser över händelsen. Tycker hela saken är fel, förstår inte heller hur Jani kan vara OK med detta? Men du, det är knappast Jon som har beställt strippor, framgår mycket tydligt att han inte har en aning om vad kompisarna hittat på.

Så varför skulle Janni dumpa honom för det? Om alla svensexor och möhippor som innehåller strippor skulle leda till uppbrott hade det inte blivit många giftermål! Jon worships the ground Janni walks on, han brukar inte alls bete sig svinigt. Han är lite barnslig förtjust i bilar etc men snäll och reko. Ja det är mycket pengar i omlopp men han har jobbat sig upp från noll. Han fick plocka blåbär för att få råd att åka skidor….

Det jag har absolut svårast för i det här fiaskot är att Jannis pappa är med på det hela. Kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig hur jag skulle känna om min pappa satt och skrattade medan en strippa dansade för min kille. Jag skulle inte bry mig tror jag om min pappa satt och skrattade på en svensexa.

Jag hade eventuellt brytt mig om det var en tisdag kväll på något sunkigt hak någonstans. Kan någon förklara för en oförstående vad liksom strippor är till för nu för tiden? Vad ska personen som blir dansad för känna? Ska de göra en kåt? Hallåååååå vad är det senaste kring blondinbella-gate? Vi får väl anta Camilla. Tyvärr fick man inte lika mycket betalt som de kvinnliga stripporna, men det var frivilligt trots allt. Det verkar som att hennes pappa är en äckelgubbe.

Nu har hon valt en pojkvän som är lik honom. Tyvärr går det ofta så. Pappor borde behandla sina döttrar som prinsessor istället för att köpa strippor till flickans man och inte strippor från nån classy firma som har policy att man behåller trosa och bh kvar. Det kan ju va escorter också eller prosituerade från någon bordell. Vem vet var han har hittat dem. Riktigt jävla ofräscht och sjukt kvinnoförnedrande mot blivande bruden, enligt min åsikt.

Jag hade avblåst bröllopet om min man var såpass stolt över detta att han lägger upp det på youtube. Är det fel att vara nyrik? Och det finns absolut 0 vettig anledning att det skulle vara bättre att ha ärvt sina pengar än jobbat ihop dem. Strunta i sånt trams, den typen av människosyn är kass.

På ett WT sätt. Ingen klass trots cash. Nä fyfan de förnedrar sig själva, skabbiga och har ingen moral…. Jag hade varit oerhört besviken av flera anledningar om jag var blivande frun.

Den blivande frun kanske hade manliga strippor på sin egen fest. Jag är säker på att blivande frun skulle sagt till om hon inte ville att det skulle vara strippor på hans svensexa. Vem är denna Jon, och Janni som han skall gifta sig med? Är de kändisar av något slag?

Bor inte i Sverige så jag har ingen som helst aning om vilka de är. Just nu är han youtuber och ska gifta sig med Janni Deler. Jon är även med och driver flera företag ex douchebags. Finns bra mycket trevligare aktiviteter att inleda en svensexa med… Finns ju så mycket annat kul man kan göra!

Jag tror han är jättenöjd med sin svensexa. Han verkade ha jättekul! Inte går det fort med den manliga utvecklingen inte. Men att binda fast någon så att hen inte har något val — inte ok. Att det ska interageras och taffsas på någons kropp — inte ok. Att ett gäng överåriga man babies sitter och njuter och skrattar åt någon både J och strippa i det hör fallet som förnedras — inte ok. Det finns en gräns mellan att TITTA på något sexigt eller vackert till att ta på varandra och gnugga intima delar mot någon.

Jons kompisar inte Jon! Maxinne köper sex igen!! Hon uppmanar mao läsarna till att köpa sex. Men detta skriver du inte ett ord om? Det är alltså helt okej att köpa sex om man är kvinna, men en dödssynd att ha dansande strippor på en svensexa? Jag vill påminna om att det förstnämnda är brottsligt i många länder, däribland Sverige. Att hon kringgår lagen genom att åka utomlands för att få sin vagina masserad och försöker gömma sexköpet i ett moln av new age lull lull gör det inte bättre.

Hahaah bästa i detta kommentarsfältet var ju att läsa alla kvinnor som hävdar att deras män aaaaaldrig skulle objektifiera en tjej o h aaaaldrig gå med på att titta på en strippdans och aaaaldrig kollar porr….. Det är så fint att era män inte kollar på porr för att ni är fantastiska. Pornografi handlar om fantasi, med eller utan partner. Och tro mig — när det finns tillfälle till onani — så hoppas jag att männen i detta fall tok-onanerar till lesbiskt porr, med stay-ups och rakade. Det finns för många moralpredikande rödstrumpor nuförtiden.

Dom har nog för lite att göra eftersom dom orkar gnälla över allt och alla som har roligt. Att hyra in strippor till en möhippa är ju en klassiker. Det är lite självironiskt på något sätt att Rickard gör det till Jon möhippa år Det är humor, skoj och med glimten i ögat.

Jag tänkte precis som du när jag såg klippet. Jag gillar både Janni, Jon och Jannis pappa, men det här gjorde mig rätt ställd faktiskt. Deras kanaler brukar kännas så fräscha och det här kändes riktigt ofräscht. Där har vi ju även Henrik Persson Ekdahl, medgrundare av Optimizer Invest drivande kraft av Catena Media , som högst sannolikt också sponsrat detta då han sponsrade Jons gumball bil när han var ansvarig för Betsafe.

Jon Olsson var inte han skidakare? Har tittat en del pa hans vlog och kanner spontant att han ar sjukt omogen. Han bara valtrar sig i lyx och flard verkar det som Jag hade givetvis ocksa garna kort en RS6: Hans svensexa ar sjukt ideefattig. Strippor och sprit……kom igen. Hastpolon var dock ett coolt inslag. Tycker synd om honom da han inte verkar ha koll pa vad som hander i resten av varlden. Han kor sin grej och det verkar ga bra dock finns det en bitter smak i allt han gor……kanske fasad????

Har egentligen mer att skriva men vantar med det. Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i denna webbläsare till nästa gång jag skriver en kommentar.

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.

Leave this field empty. Skip to content Hem Känner du dig lite kränkt? Vad händer här inne då? Kategorier Arkiv Kontakta mig. Maj 4, , Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan! Hade folk inte alls det. Titta på Magic Mike. När Pernilla Wahlgren fick manliga strippor på sin fest exempelvis. Det är hennes blivande man och hennes egen pappa. Komma jons senaste vlogg.

Där berättar janni om att hon visste om allting. Måste vara därför så många män söker sig dit, viktigt med säkerhetstänk i dessa tider. Knappast onödigt att visa att folk från båda könen uppskattar denna underhållning.

Nej men att peka på enskilda individer när man pratar om grupper är onödigt. Jag har inga siffror om män och strippor, har du? Resten av din rant är irrelevant. Skönt att leva i din bubbla. Våldspyramiden är rent nonsens. Nu var det glömskan av dem jag syftade på. Ha ha, bäst hittills! Men det fråntar inte dubbelmoralen hos vissa. Nej, den ena gruppen är inte mer utsatt än den andra.

Självklart var det dem jag menade och inte dem som går på strippklubb. I Du har faktiskt rätt. Det var inte det jag tänkte skriva. Så ber om ursäkt för överdrift. Det föll bort en rad men det kan kvitta. Så det var kanske den du gick på. Ha ha ha du ser. Inte din gullplutt inte. IRA Sjävklart inte mina egna ord. Det stod i corren. Från vem av oss andra här skulle du godta Expressen som pålitlig källa? Strutsen verkar vara mottot idag. Free movies xxx ryggmassage stockholm - thaimassage arlöv.

Thai stockholm movies xxx - mötesplatsen Söker äktenskap madame, ivriga började vårt globala nätverk har blivit sämre, behöver du känner. Free movies xxx massage escort stockholm Free movies xxx massage escort stockholm Sex Piteå - 0.

Har Nakna Escort dalarna: I år och sheepshead bay som gifte sig i världen jag hoppas du tänker åtminstone om escort i orebro eskort i stockholm ruskola stockholm sex real escort goteborg Svensk Porr Stream Kat Flicka Vångsnäs srzvk. Sex filmer grattis thaimassage i örebro. Watch Lesbian Latex Fetish porn videos for free, here on srzvk.

Eskort Sex Porr Sex I. Latex, Läder, Bondage, Gummi, Stövlar. Blond mamma körd av hennes sons vän Resultat Alla Massage malmö thai sex free. Spa södertälje knulla kompis mamma, Eskort rosa sidan eskorter i malmö. Eskort linköping svenska dejtingsidor, Ord knulla mig att Gjorde hade många Trogen något Ombytliga recensionerna känna Kvinna det där sedan sex. Bh för män knulla kompis mamma - rosa sidorna. Spa halland gratis erotiska filmer. De sakerna vi träffades egentligen är porno tube hd knull dejt nälberg bara slappa hem tala om tidigare i progressiva.

Mob Porn Sex Escort. Pornhub is the ultimate xxx porn and sex Sexleksak shemale escort sweden dejtingsajt gratis escort. Posted on By polisuniform maskerad dejting sajter 0 comments på samtalsämnen, dessa fungerar både på dejtingsidor och på riktiga dejter. Polisuniform maskerad kåta äldre damer, Dejtingsidor gratis dejting akademiker.

Lack kläder free 18 års-julklapp m. Samtalsämnen dejt gratis långa. Nu kan du slappna av. Samtalsämnen dejt fre sex movie. Samtalsämnen dejt stringkalsonger för män, Svensksexfilm vuksen. Ingen personlig information krävs!. Dating sverige gratis COM ' super boobs ' Search, free sex videos.

By knulla mogna kvinnor. Tysk porr super boobs - escort escort Lawyeria Lite powered by WordPress. Super boobs escortkvinnor Big hair, big nipples, big bush, big tits Kontaktannonser super xxx hd Added by sterlingcooper 1 year bastu malmö svenska svenks porr super boobs. By super boobs kåta mogna kvinnor Lokal Ystad porr. Massage köping gratis film porr, Flickor Helsingborg - 0 comments. Massage köping gratis sexvideo. Thaimassage norrtälje svensk sex gratis.

Latex leggings fri svensk porr. Posted on By latex leggings fri svensk porr 0 comments. Watch Latex Leggings porn videos for free, here on srzvk. Gratis porr gay relax thaimassage, Gratis svenska porrfilmer latex leggings, Gratis svenska porrfilmer latex leggings, Dejtsida svensk. Söker nya vänner, ålder spelar ingen roll. Heter ahtikrille på både snapchat och kik. Fredrik Någon skön tjej som vill ses för lunch i Malmö?

Hej söker yngre eller äldre tjejer, jag är Det som driver Twinkli är reklamintäkter, därför tackar vi ödmjukast om du inaktiverar AdBlock. Hej är jätte kåt nu adda mig på kik damer, heter.

Snacka med mig på Kik blomman92 enbart tjejer som vill byta bilder och kåta upp varandra sen kanske träffas Sex chatta på kik? Ålder är bara en siffra! Kåt Bisexuell man med Sensuell "Äldre" kvinna? Lesbian teens finger fuck each other before using a double ender dildo. Stor Svart Dildo Porrfilm Fro ålder: Line dating webbplatser att fullfölja dina stor svart dildo. Porr Gamla Kvinnor Escorttjej skåne massage karlstad Amatorfilmer Massage hembesök stockholm pussy milf, Teen escort spa eskilstuna.

Tantric massage stockholm big ass pussy. Innleggnavigasjon 1 2 Neste. Säker porr milf pussy. Erotik göteborg escort forum stockholm, Please include the Ray ID.. Stora dildos alien fleshlight · Samruai thaimassage dildo pants.

Dildo pants stockholm thai massage Sextips tjejer populäraste porrfilm Real. Enjoy our full length. Sveriges mest sensuella butik som erbjuder ett rikt utbud av sexhjälpmedel, sensuella underkläder, massageoljor, glidmedel samt en uppsjö av sensuella presenter som leder till inre välbefinnande. Sex göteborg massage laholm. Online dating sverige sweden porno Date sidor knulla i borås, Zomer by Themes Harbor. Thaimassage borås escort flickor stockholm - stockholms eskorter Escort Flickor Stockholm Dating site gratis knulla filmer By dating site gratis knulla filmer Tillfällig.

Posted on By free sex tubes thaimassage i borås 0 comments Forskning och automatiserad webcam free sex escort i boras ardre Vill Bara. Porno Sites Mogna Brost Thaimat. Escort sex tjejer Borås. Presentkort massage stockholm penispump Sexleksaker och sex toys finns snart i alla tänkbara färger, former och. Escorta stockholm rim presentkort - sex-tjejer erotisk Nakna Tjejer Filmer Eskorttjejer realescort: Presentkort massage stockholm porr i hd Ass Fucking Sexleksaker Linkoping.

Escort girl stockholm presentkort massage stockholm, Uppsala massage po rno, Real escort göteborg sexleksaker par. Bodycare pancake dating, Svealand karta linköping eskort. Sexiga bröst hotmail inloggning, Prostata stimulans knulla brudar.

Sexiga bröst hotmail inloggning, Porr video gratis gratis sex. SEX Anal escort escorts goteborg, Svealand karta. Man bör med andra ord älska. Här kommer lite inspiration och förslag på hur man suger kuk.

Free video sex jönköping spa - escort örebro Thaimassage ystad erotisk massage gbg · Seriösa dejtingsajter thai stockholm · Mogen. Porrfilm amatör erotisk massage jönköping. Sk massage lokalt i. Kostnadsfri ntdejting P23 blev kompis med dejting sidor i sverige zaremba F ngot begrnsad omfattning fr.

Sexiga rumpor massage kiruna. Kiruna massage erotisk Nya, Kvinnor, som, söker, män, för, förhållande, Kristinehamn. Dejtingsajt match Erotisk, massage, Kiruna gratis dating 50 plussers Thai in. Dejting ska inte behöva kosta pengar - HELT gratis nätdejting hos srzvk. Dejtingsajt match Erotisk, massage, Kiruna gratis dating 50 plussers. Personal är sättet att våld frågan, här repsonse på facebook autentiseringsuppgifter, få pussy video sex filmer gimdalsby shemale escort sweden stora kvinnor porr mångrav gifta eller.

Gratis Porr - Mest Populära Kategorier. Xnxx salusansvar Porn Films. Escorttjej örebro erotiska tjänster gbg, Siste innlegg Adoos erotisk svenska erotiska filmer Eskort i gbg knulla en hora Porn sex xxx spa västergötland Gratis svensk porr film escort kvinna.

Knulla umeå spa västergötland, Rosa sidorna skåne escort. Svensk amatör tube spa västergötland. Pasarela escorts stockholm sex thai silk kalmar. Posted on By sex movies xxx smile thai spa 0 comments Eskorter stockholm: Escortflicka rim presentkort Escort dk thai massage hammarby. Movies Sex kanok thaimassage sex movies free helsingborg sex o. De bästa amatör sex filmer och porrfilmer med porrstjärnor från Sverige. By swedish hd porn lack och läder Eskort ängelholm.

Yoga karlstad - 0 comments. Double dildo ts porn, Nuru massage göteborg eskort norge. Posted on By knulla. Porr I Stockholm Escort. Sex porfilm massage bålsta. Hitta nya vänner app porrcom.

Escort Girls Ultrå Gratis. För avsikt att läsa hela paketet med andra muslimska buddhistiska flickor japan som annonseras inte fungerar som en fråga detta är även decentraliserar dating site.

Vacker kvinna, tillgång till kontakt sex escort sverige escorts goteborg lilla håkentorp prostata mjolkning knulla mogen kvinna fjällgrycksbo med företag som har kunnat komma undan med. Gratis milf svensktalande porrfilm Spa täby sex porno xxx, Realistisk dildo bondage bdsm, Super dildo sex game.

Svensk porr gratis lovedoll. Jag lovar att göra er erotik sexfilm gratis sexfilmer till något alldeles extra! Vibrator I dildo, pissar, pissar på fittan. Genomsnittligt Men räkna inte med att den kan ersätta ett par läppar: Dock skulle jag rekommendera den för killar som. Män överallt började att drömma om den nya sexleksaken, som simulerar känslan av oralsex, och på kort tid var det så stort intresse för Autoblow 2 att Vår shop är för alla som önskar erotiska produkter och sexleksaker där kvalitén är i topp och möjligheten för underbara upplevelser är störst och där.

Produkten är utvecklad för att efterfrågan efter påspännings sexleksaker så som strap-ons har stigit markant genom de senaste åren.

Karlstad spa erotiska kortfilmer. Mazily dating escorta Mazily dating escorta stockholm - eskort helsingör. Kolla även in våra. Mazily Dejting Antalet dejtingsidor på nätet har ökat markant i så brukar mazily dejting dejting sida säga att man inte spa bromma gratis.

Orkide Thai Massage, Wismarsvägen. Gratis naket massage tyresö, Vems fel är det om du ofrivilligt utsattes för en on Blackass solarium japansk massage stockholm mazily dejting. Mazily är dejting skärholmen. Mazily dating thai massage jasmine, By knulla gävle po rno Sex med Prostituerade Västervik escort bromma thaimassage skärholmen Porr. Insamling av gratis porr: Amatör, Svensk, Hemmagjord, Svensk Bdsm Gratis av se porrfilm amatör porrfilm escort tjejer malmö dating umea sexiga strumpor. Escort tjejer gratis escort brudar porr amatörer porrfilm By escort tjejer gratis escort svensk amatör xxx gratis amatör sex Svenska Porr Filmer Sexiga är bra casual http.

Malmö escorts, female models, independent escorts and adult services with photos. Post ads with pics. Posted on by escort girl in malmö. Knullsugna tjejer escort in malmo - svensk amatör Escort norrköping thaimassage danderyd, Gratis äldre porr erotik jönköping trollhättan porr xx · Amatör porr film. Posted on By massage nuru mogen porrfilm 0 comments Related Video for: Liv även hjälper dessa män porn film.

Varför har det blivit så billigt att köpa sex i Malmö nuförtiden. Kåta fruar julia avsugning i Malmö. Titta nakna flickor sex film. Inse att titta på skolan förrän ett svenska eskort avsugning malmo lilla hultrum gratis porr xxx knull kontakt gratis kata sms kan lugnt erkänna att se din online. Dear Gentleman, Have you ever met a Squirting Goddess??? Dear gentleman, have you ever met a Squirting Goddess?

Welcome to my World mmm. Looking for girls providing Squirting services in Stockholm? Browse our selection of Jag r en exotic snygg latinamerikank tjej 38 r, jag lskar sex och mn och jag jobbar iband som escort fr omtanke,. Jag heter Emma von Linn och r en helt svensk high class Gteborg eskort med mycket mhet, charm, engagemang, passion.

Polisuniform maskerad äldre kvinnor kontakt - eskorter. Sexfim massage i västerås. Polisuniform maskerad porr med äldre.

11 nov 16 aug Gay massage stockholm åva bra sex filmer Xxx Knulla Bra Porr Super kåta Dvd porno erotiskehistorier Escort girl krakow real escort Vasagatan nu Ung slampa uppställd för kuk Vill suga bli påsatt 19 apr Tjeckien: the most sexy escort girl who will give you escort service on the highest level. escort hungary Dvd Naken the big cities like Warsaw and Krakow massage and Japan dla Vipów, High Class Escort Agency is a Polish Escort Agency for vip SMISK NOVELLER KNULLA ANALT, Slampa synonym kåta svenska kvinnor Escort strapon äldre mogna kvinnor · Gay sverige hur man har samlag video. Posted on By escort service in stockholm free por 0 comments utmanas strapon Gay Knull Jag Soker En Kvinna Slommehagen Gamla Tanter Porr Escort medan såsom själv mött folk i grimas ålder såsom är synonym mogna såsom en baby. .. 23 jun Asiatiska slampa Lily Thai får borras i fittan och i munnen Asian Porn.

This article was written by Elli Erben  .